Monday, July 16, 2012

Clip Tudung Arzu

Cakkkk..lama tak jenguk kat sini..sori..sori..bizi daaaa..

Arini bila check blog stat, then i found out that soooooo many of you out there yang looking info about tudung Arzu.. more than thousand search, view and keyword pasal "Arzu" kat blog saya ni..heeee tak pasal-pasal melantik diri sendiri jadi spoke person for Arzu but the truth i don't have any shares or interest in Arzu..how i wish i do..hehe.. ok, here we go, just to warm up for today.. a quick and short sharing about clip tudung..

I bought a set of Arzu clip.. ada 3 pcs per set and it cost around RM45 per set (kalau tak silap..amnesia).. After worn a few time, clip tu patah.. gone my RM15..out of three, i gave one clip to my mum so left another one.. yang satu lagi tu pun finally patah after pakai for 2-3 times..dang!! gone my RM30.. ok ok..it made of plastic..so, what do u expect? durable? *grin*

Disebabkan saya seorang yang always looking for something which is "value for $$" .. di dalam pencarian itu, i finally found this..



Its only RM5.90 !!! found this at Chameleon (Alamanda) . opss.. ada sebiji batu sungai yang dah jatuh dari clip tu.. alaa..sebiji je..who cares.. made of metal.. tahan lama dan grip well walaupun dipakai kat shawl yang licin atau pun nipis..

For those yang wonder how and why i use this clip.. lemme show you this.. pakai cenggini haaa.. pakai clip instead of pin..


Clip macam ni sangat sesuai dipakai dengan silk shawl.. kalau kita pakai pin tudung yang biasa (ada jarum), pin tu may cause damage kat silk shawl yang kita pakai.. damage in terms of shawl tu maybe akan ada kesan lubang di pin, terkoyak atau tertarik benang.. selamatkan silk shawl anda : )

Sekian, babai for now..


4 comments:

Anonymous said...

Wei..cantik klip hg..-jj

n.a.j.w.a said...

cantik dan paling penting - murah!!

hajiMete said...

chanteknyerr makk.. ehhee

Cik Wannsury said...

wan follow sini...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails