BUSINESS

The only thing can make my life messy cum crazy is being a "kuli" in the office with a lot of donkey job.. well, that's what we called life.. to make my life be more "life", am doing some sort of moonlighting which am really enjoy it.. tadaaaaaaaaaaaaa... lemme introduce you to the business am into at this moment.. alaa..bisnes kecik-kecilan.. kata orang "bisnes jual kacang putih"

No. 1 :



Core business ialah transfer servis (started year 2004).. dalam kata lain ialah "limousine service" tetapi pada kadar yang lebih rendah.. pendek kata lebih menjimatkan RM korang . Nak pegi KLIA tak ada transport? KLIA/LCCT Limo mahal? Nak save budget?  KL Transfer Services boleh membantu.. Cuma perlu call, buat booking dan tunggu di rumah/airport.. pemandu kami yang terlatih lagi berhemah akan menjemput anda dan beg-beg anda untuk dihantar ke destinasi dengan selamat..

Selain itu, jika korang nak balik kampung..atau ke mana-mana destinasi tapi tak ada kenderaan.. kereta rosak..atau belum mampu nak miliki kereta sendiri..tak nak bersusah-susah naik bas.. naik train..tak ada bajet nak naik kapal terbang.. no problem..boleh sewa.. sekali lagi KL Transfer Services boleh membantu.. Kami menawarkan penyewaan kenderaan pada kadar yang lebih murah. Kenderaan kami diselia dengan baik dan boleh disewa untuk kegunaan harian, mingguan mahu pun bulanan.

Extra service, kalau korang memerlukan penginapan di Putrajaya atau Port Dickson, KL Transfer Services sekali boleh membantu. Lawati blog KL Transfer Services  dan korang boleh membuat tempahan homestay di Putrajaya atau pun unit studio di Tiara Beach Resort, Port Dickson pada kadar yang murah. 
KL Transfer Services is your travel solution :)



No. 2 :
Mon Magasin menjual baju dewasa dan kanak-kanak berjenama terkenal seperti OshKosh, GAP, Ralph Lauren dan Tommy Hilfiger yang diimport dari USA dan dijual pada harga yang berpatutan.. jauh lebih murah dibandingkan jika dibeli di butik seperti di KLCC, Pavillion dan lain-lain pusat membeli-belah. Tetapi, buat masa ni tiada stok baru.. sabaq naaa.. Coming soon, Mon Magasin juga akan menjual barangan terpakai seperti kasut, handbang dan baju berjenama.. hanya barangan terpakai yang dalam category "superb or good condition" sahaja yang akan dijual. Lagi satu, Mon Magasin sekarang dalam proses mengimport telekung, baju kebaya sulam dan kain pasang (batik) dari Indonesia yang akan dijual pada "harga runtuh tergolek". Coming soon & stay tune !!!


Tu je lah.. buat masa ni.. kan dah bagitau awal tadi.. bisnes kacang putih.. mudah-mudahan boleh dikembangkan pada masa akan datang.. sokong lah saya.. dengki-mendengki bawa mudarat..sokong-menyokong bawa berkat :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails